Over ANNY&

De designers van ANNY& kunnen goed ontwerpen. Onze ambachtsmensen zijn héél goed in het maken. Samen maken we prachtige en eigenzinnige woonaccessoires! Gebaseerd op oude ambachten, maar in een fris, nieuw jasje gestoken. Allemaal met de hand en met plezier gemaakt, zodat ze een leven (of nog langer!) mee gaan. Dat is ANNY&.

Ons verhaal
ANNY& is nieuwsgierig, bewust & creatief. We willen graag de wereld om ons heen een beetje leuker maken en dat doen wij onder andere door woonaccessoires te ontwerpen. We vinden het heel mooi en belangrijk dat mensen (nog) weten hoe iets gemaakt wordt. Die ervaring gebruiken we dan ook graag om samen iets nieuws te maken. Gebaseerd op het ambacht, maar in een nieuw en fris jasje gestoken! De kern van het ambacht wordt gebruikt, maar dan op onze manier toegepast. De samenwerking & uitwisseling van kennis, ideeën en inspiratie is voor ons erg belangrijk. Maar het belangrijkste zijn de woonaccessoires die het eindresultaat zijn van een periode intensief samenwerken. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens hier!

De eerste woonaccessoires zijn klaar! Maar dat betekent niet dat wij nu klaar zijn.... we blijven steeds op zoek naar de mooiste ambachten in het binnen- en buitenland. Om nog meer eigenzinnige items te maken voor in jouw huis. Hou ons dus in de gaten of tip ons als je een goede ambachtsman of vrouw kent!